Sodan ja rauhan keskus Muisti aloitti värväykset

Haluatko olla mukana perustamassa uutta tiedekeskusta? Nyt sinulla voi olla siihen mahdollisuus. Sodan ja rauhan keskus Muisti värvää osaajia alkuvuoden 2019 aikana.

Sodan ja rauhan keskus Muisti on Mikkelissä keväällä 2021 avautuva kansallisesti merkittävä ja kansainvälisesti tunnustettu humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekeskus. Muistin toiminnan keskiössä ovat sotaa ilmiönä käsittelevät, uusinta tieto- ja viestintäteknologiaa hyödyntävät näyttelyt ja verkkopalvelut. Muistin näyttelyt kertovat historiasta, mutta kysymyksenasettelu, esittämisen tavat ja painopisteet nousevat nykypäivän tarpeista ja vastaavat kulloinkin ajankohtaisiin kansainvälistä politiikkaa, sotaa ja ihmisten kokemuksia koskeviin kysymyksiin. Muisti tarjoaa vertailu- ja samaistumiskohteita historiasta.

Sodan ja rauhan keskus Muisti kertoo ihmisistä ja heidän kokemuksistaan sodasta. Se selittää, välittää ja taltioi sotaan liittyviä kokemuksia, tapahtumia ja tietoa uusille sukupolville ja uusille suomalaisille. Muisti saa ihmiset ajattelemaan ja ymmärtämään sodan todellisuutta ja kauheutta, mutta myös ihmisen kykyä sopeutua ja selviytyä vaikeuksista. Toiminnan ydintavoitteena on rauhaa ja Suomen itsenäisyyttä arvosta ihminen.

Tarjoamme haastavia ja mielenkiitoisia työtehtäviä, innostavan työtiimin ja rutkasti kokemuksia. Seuraa ilmoittelua ja hakeudu joukkoomme.

Tututustu rekrytointi-ilmoituksiin

VÄRVÄYS