Muisti etsii ravintolayrittäjää kumppanikseen

Sodan ja rauhan keskus Muisti avautuu keväällä 2021 kaikkien Suomen itsenäisyyden ajan sotien päämajana toimineessa rakennuksessa Mikkelin keskustassa. Muistin yhteydessä sijaitsevaan ravintolatilaan etsitään nyt yrittäjäkumppania. 

Sodan ja rauhan keskus Muistista tulee yksi Mikkelin matkailun kärkikohteista. Keskuksen suunnitelmiin on alusta saakka kuulunut laadukas kahvila-ravintola, johon nyt etsimme kumppaniyrittäjää.

Ravintolayrittäjä saa käyttöönsä aiemmin koulun ruokalana toimineet ravintolatilat, jotka remontoidaan uutta tarkoitusta vastaaviksi. Tilat soveltuvat hyvin myös kokousten ja muiden yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Järjestämme infotilaisuuden ravintolakumppanuudesta kiinnostuneille jo toimiville yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville tiistaina 19.11.2019. Tilaisuudessa kerromme lisää kumppanimallista, kumppaninvalintaprosessista ja tiloista, joihin pääsee myös tutustumaan. Samalla voimme keskustella ravintolakonseptiin liittyvistä ideoista.

Toivomme kiinnostuneilta ennakkoilmoittautumista osoitteeseen: [email protected]. Samaan osoitteeseen voi laittaa viestiä kiinnostuksestaan kumppanuuteen, vaikka ei pääsisikään tilaisuuteen.

Lopullinen valinta kumppaniyrittäjästä tehdään alkuvuonna 2020.

INFOTILAISUUS ravintolayrittäjyydestä kiinnostuneille:

Aika: 19.11.2019 klo 1517
Paikka: Savilahdenkatu 13, 50100 Mikkeli, josta siirrymme yhdessä Päämajatalon siivessä sijaitseviin ravintolatiloihin. 

Lisätietoja tilaisuudesta: näyttelytuottaja Jenni Korhonen, [email protected],
050 475 3808

Lisätietoja kumppanuudesta: toimitusjohtaja Olli-Pekka Leskinen, [email protected], 045 110 2013